Seizoen 2015 - 2016 - End Of Time - Beyonce

 

GOTTA DANCE! 

Elk seizoen treden onze dansers en zangers op in een grote theatershow. De dansers van AMSGMC zijn hier een essentieel onderdeel. Bij minstens de helft van de koornummers dansen zij mee op speciaal gemaakt choreografie. Samen met de zangers zorgen zij voor de emotionele en visuele dimensie van de verhalen die we willen vertellen.

REPETITIEDATA

De dansers repeteren elke woensdag van 19:30 tot 22:00 uur, behalve twee woensdagen rondom Kerst en Nieuwjaarsdag, de week na een grote show en de maanden juli en augustus. 

DE REPETITIE ZELF

We starten met een uitgebreide warming-up, gevolgd door een wekelijks afwisselende training gericht op spierversterking, conditieverhoging en techniek-verbetering.

Tijdens de repetitie wordt choreografie aangeleerd op twee verschillende dansstijlen. Hier zijn meerdere choreografen bij betrokken.

IETS VOOR JOU?

We willen onze groep van dansers uitbreiden en zijn altijd op zoek naar nog meer mannen die het leuk vinden om te dansen.

DANSERVARING

Onze voorkeur gaat uit naar mannen die enige training hebben gehad, bijvoorbeeld op het gebied van jazz-dance of street-dance. Of misschien ballroom dancing of klassiek ballet. Maar een dansopleiding is geen voorwaarde. Het gaat vooral om ritmegevoel.

Wij zijn blij met jong en oud, groot en klein, dik en dun, blond en donker, knap en... nou ja, van alles wat dus! 

 

EXTRA REPETITIES

Ter voorbereiding van elke theatershow worden er twee zondag-middagen gerepeteerd samen met de zangers. In de week voorafgaand aan elke show is er 's avonds een generale repetitie. Tenslotte dien je natuurlijk op de dag van de theatershow zelf volledig beschikbaar te zijn. 

Seizoen 2015 - 2016 - End Of Time - Beyonce

Aan het begin van het seizoen wordt het repetitieschema bekend gemaakt.

WAAR

Repetities zijn altijd in het Polanentheater (zie onderaan deze pagina).

CONTRIBUTIE

Als danser ben je volwaardig lid van AMSGMC. De contributie is € 27,50 per maand. Je betaalt altijd per blok van 5 maanden in één keer. Dit is voor alle repetities, ook die samen met het koor.

Mocht je later in het seizoen instromen, dan betaal je alleen voor de desbetreffende maand en de resterende maanden van het blok.

stage outfit

Voor elke Theatershow gaan we zoek naar nieuwe kleding. Voor de meeste nummers gaan we uit van wat de dansers zelf bij elkaar kunnen sprokkelen. Daarnaast wordt er uit het beschikbare budget het een en ander aangeschaft. 

 

Season 2015 - 2016 - End Of Time - Beyonce - performance

NIVEAU

Hier een voorbeeld van choreografie die ons aanspreekt: simpele bewegingen en een uitdagende staging (wie staat waar op het podium).

Seizoen 2015 - 2016 - End Of Time - Beyonce

AUDITIE?

Om mee te dansen hoef je geen auditie te doen. Iedereen is namelijk welkom.

We kijken natuurlijk wel of je een beetje ritmegevoel hebt. 

OPEN REPETITIE

Twijfel je nog of wij wel bij jou passen? Of dansen wel wat voor jou is? Of de mannen wel leuk zijn? Of onze choreografen jou kunnen inspireren? Of je genoeg ritme-gevoel hebt?

Regelmatig hebben we een Open Repetitie; iedereen die overweegt lid te worden is welkom om te kijken, te luisteren en om mee te dansen.  Meld je hieronder aan.

NEW MEMBERS meeting

Een keer per maand komen de nieuwste leden van die maand bij elkaar in het Polanentheater.

Nieuwe leden worden dan gekoppeld aan een danser met ervaring die je wegwijs zal maken binnen AMSGMC. Hij beantwoordt al je vragen en helpt je met je online inschrijving, zorgt dat je van de juiste Facebook-groep lid wordt, etc. 

CHOREOGRAFIE

Voor elke Theatershow werken we altijd met verschillende choreografen. Als je de uitdaging aan wilt gaan om een keer voor ons choreografie te maken, meld je dan aan. 

INFORMATIE

Nog vragen? Stuur ons dan een bericht door hieronder te klikken: